Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

Av och till nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner pladdra om hur de traffades inser jag va avvikande det ar idag jamfort med enar. Det verkade sa enkelt, pappa sag en vacker tjej, gick upp till henne och fragade henne ifall en dejt, och det varje det – 10 ar senare gifte de sig, fick manniskobarn och kopte ett dar man bor. Idag inneha dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en hel andel appar pa marknaden och om jag ska vara hederlig sa har sjalv inte epok att anvanda dem allihopa.

Fragan ar vilken app som passar mig superb att finn den ratta? Mina andra singelvanner har alla olika synpunkter om vilken app man amna konsumera, och jag antar att vi inneha haft olika framgangar med varenda och en av dem. Hur sa jag dock har lart mig ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just nu ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som alla apparna fyller en aning olika syften, syften som jag allena tvungen granska.

Jag inneha klagat ovanfor min eviga status som singel ett bra tag, sa sjalv bestamde mig for att testa all tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du ringa nytta fran mina utslag och begagna tiden du far kvar till roligare prylar, till exempel att dejta och motas nya folk.

Sjalv varenda riktigt skeptiskt till Bumble fran forsta initiera

Tala ifall TinderTinder inneha omkring blivit ett fran de ord som folk anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och sjalv traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill jag mena att appen inte ar inne fran olika orsak: en salig korsning av konstiga och ofrascha typer.

Vi vet allihopa hur det fungerar – stall in dina filter och glo nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en kungen din bildskarm. Svep at vanster forut att forkasta, svep at hoger pro en chans … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar enkelt, men jag tycker att det ar sant komplicerat att losgora de trevliga killarna fran de som bara vill ha ”skoj”. Hur flera ganger har sjalv matchat med en attraherande kis, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 gallande kissbrides.com omdirigeras hit natten? Beklagligtvis inneha det hant nagra ganger och det far undertecknad att ifragasatta mig personligen och hur sjalv ser ut.

Jag antaga att det koper om appen, jag inneha inte kommit i kontakt med en enda som varje ute efter en oforfalskad date. Sjalv domer inte nagon som ar ute for nagot flinkt, men forut mig kanns det som ifall det ar nagot sjalv skulle fabulera Stureplan.

Tinders de: Om du ar ute efter att flink date sa ar detta appen pro dig, personligen soker sjalv nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar pa samma satt som Tinder, men kungen Bumble ar det enbart tjejen som kan avsanda forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt pa kvinnan att igangsattning en konversation, killar kan ej foreta nagot. Och jada det nog ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men sjalv gillar appar dar all kan lite starta en pratstund, oberoende av kon. Sjalv forstar att Bumble inneha skapats forut att motarbeta alltsammans problemet med “sleazy killen” som Tinder inneha problem med.

Dvs nar en konversation startar har du enkom 24 timmar att replikera mellan varje bud

Men det finns en annan synvinkel med Bumble, och det ar tidsgransen. Ifall du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och ifall du ej meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later kanske bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank ifall du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt spartanskt kanner forut att besta ”ledig” fran din telefon och sa ar alla framsteg du gjort forlorad.